Učlanjenje

  

prijavnica

BITNE INFORMACIJE O PRAVIMA I OBVEZAMA ČLANOVA  

 

UPUTE ZA ISPUNJAVANJE PRIJAVNICE

 

Prijavnica se može ispuniti u elektronskom obliku, spremiti u .pdf format i poslati na e-poštu obnova.udruga@gmail.com / casopis.obnova@gmail.com ili se može ispuniti u fizičkom obliku i predati/poslati na adresu Udruge.

Prijavnica se može popuniti i putem niže priloženog Google obrasca. Kad ste popunili sve rubrike, kliknite na "Podnesi" i prijavnica će biti automatski poslana na e-mail adresu Udruge.

A. Osnovni podatci se obvezno moraju ispuniti.

B. Način na koji sam saznao/la za Udrugu Obnova i časopis Obnova nije obvezno ispuniti.

C. Predmet interesa, u slučaju da se član koji ispunjava prijavnicu ne prepoznaje ni u jednoj navedenoj kategoriji, treba staviti nešto pod kategoriju Ostalo (primjerice šumarstvo) i kratko navesti nešto o tome (npr. „Bavim se hrvanjem.”). Pod svim je kategorijama dopušten kraći tekst (jedna kartica). Može se ispuniti i više kategorija.

D. Aktivnosti u Udruzi nije obvezno ispuniti, obzirom da je jasno određeno koje su minimalne obveze članova Udruge i kakva je njezina struktura.

E. Pismo namjere nije obvezno. Osnovni se podatci ažuriraju svake četiri godine upitom tajnika.

 

 © Udruga Obnova 2021. All Rights Reserved.

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.

Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.