Poziv za sudjelovanje u projektu „Gradimo karijeru u Hrvatskoj“

Udruga Obnova poziva osobe u dobi do 29 godina starosti, koje nisu u sustavu obrazovanja niti u radnom odnosu, da se uključe u projekt „Gradimo karijeru u Hrvatskoj“ koji je financiran od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Cilj projekta je povećati konkurentnost na tržištu rada za 5 pripadnika ciljane skupine kroz programe osposobljavanja za Web dizajnere u trajanju od 130 sati (3 sudionika) i Programere mobilnih aplikacija – Android u trajanju od 180 sati (2 sudionika) te karijerne treninge.

Svi polaznici po završetku edukacija, pristupit će ispitu te nakon uspješnog polaganja steći uvjete za upis stečenog zvanja u radnu knjižicu. Uz navedene edukacije, svih 5 pripadnika ciljane skupine, sudjelovat će u karijernim treninzima u sklopu kojih će usvojiti vještine poput pisanja životopisa, molbi za posao, održavanja poslovnih sastanaka i druge kompetencije kojima će povećati mogućnost za (samo)zapošljavanje. Prijave su otvorene do nedjelje 16. siječnja 2019. godine, a obavijest sudionicima o odabiru za sudjelovanje u projektu, bit će dostavljena e-mailom najkasnije do 1. veljače 2019.

Prijaviti se možete putem linka: https://goo.gl/forms/A1okpuBNKkE7m0Yj2

 © Udruga Obnova 2021. All Rights Reserved.

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.

Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.