Projekt „Gradimo karijeru u Hrvatskoj“

Udruga Obnova, 1. prosinca 2018.  započela je provedbu projekta „Gradimo karijeru u Hrvatskoj“ čiji je cilj povećati konkurentnost na tržištu rada za 5 osoba u dobi do 29 godina koje nisu u sustavu obrazovanja niti su zaposlene, kroz programe osposobljavanja za Web dizajnere i Programere mobilnih aplikacija – Android te karijerne treninge u sklopu kojih će usvojiti vještine poput pisanja životopisa, molbi za posao, održavanja poslovnih sastanaka i druge kompetencije kojima će povećati mogućnost za (samo)zapošljavanje.

Predviđeno trajanje projekta je 7 mjeseci, a uz provođenje edukacija, projektom su predviđene dvije tribine na teme „Mladi i poduzetništvo u Hrvatskoj“ i „Život i rad u inozemstvu – iskustva mladih povratnika“. U tijeku projekta, putem društvenih mreža, pružat će se aktualne informacije o mogućnostima korištenja mjera za samozapošljavanje i drugih mjera za poticanje poduzetništva. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a ukupna vrijednost projekta iznosi 71.000,00 HRK.  © Udruga Obnova 2021. All Rights Reserved.

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.

Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.