Predstavljen projekt Gradimo karijeru u Hrvatskoj – faza 2

 

gk2

U ponedjeljak 29. lipnja 2020. Udruga Obnova predstavila je projekt Gradimo karijeru u Hrvatskoj, koji provodi u sklopu Poziva za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2019. godinu, a koji je raspisalo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Gradimo karijeru u Hrvatskoj faza 2

Na predstavljanju je voditelja projekta Hrvoje Švalek prezentirao projektne aktivnosti te istaknuo kako je svih petero sudionika projekta (osobe do 29 godina starosti koje su prethodno bile nezaposlene i nisu bile u sustavu obrazovanja), završili programe osposobljavanja za zanimanja „Stručnjak za internet marketing“ te stekli uvjerenja koja im se upisuju u e-radnu knjižicu. Do kraja godine, sudionici će imati priliku odraditi praksu u marketinškoj agenciji kako bi dodatno razvili stečene vještine i postali konkurentni na tržištu rada.

Uz voditelja projekta, na predstavljanju su sudjelovali Ante Lučić – voditelj karijernih treninga koji je istaknuo važnosti cjeloživotnog karijernog obrazovanja i usavršavanja te Petar Heinrich – prošlogodišnji sudionik projekta Gradimo karijeru u Hrvatskoj, koji je nakon završetka edukacije za Android programera pronašao posao u struci, a koji je s publikom podijelio svoja iskustva sudjelovanja u projektu.

Moderator predstavljanja bio je član Udruge Obnova, Damir Kopljar.

Snimku predstavljanja možete pogledati na poveznici:

https://www.youtube.com/watch?v=D4oRAKEQ4kw&feature=youtu.be

mdomsp© Udruga Obnova 2021. All Rights Reserved.

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.

Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.