Udruga Obnova - partner u projektu Hrvačkog kluba Metalac „Zajedno za Zlatnu dob“

Udruga Obnova ima status partnera u projektu „Zajedno za zlatnu dob“, prijavljenog na natječaj Europskog socijalnog fonda „Pridruži se – Aktivni u mirovini: Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za unaprjeđenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika“ ref. broja poziva UP.04.2.1.09. od strane Hrvačkog kluba Metalac, i prihvaćenog Odlukom o financiranju Ministarstva rada i mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike (KLASA: 910-04/19-09/43, URBROJ: 524-06-03-03-02/1-20-34 od 28. rujna 2020. godine), o čemu su Hrvački klub, spomenuto nadležno ministarstvo i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, kao posrednička tijela razine 1. i 2., zaključili poseban Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava pod referentnim brojem UP.04.2.1.09.0041.

Projektom Zajedno za zlatnu dob minimalno 280 korisnika starije životne dobi će se uključiti u dug niz sportskih aktivnosti, radionice vrtlarenja, radionice o prehrani (…) te izlete i događanja kojima će se poboljšati njihova kvaliteta života i omogućiti im da svatko nađe ponešto za sebe.

Udruga Obnova će kao partner putem svojih stručnih članova odraditi radionice poezije i proze, slikarske i kiparske, te filozofske radionice.

Time se na inovativan način, kroz suradnje civilne udruge i sportskog kluba,
spajaju kultura i sport.

S obzirom na to da će izvoditelji aktivnosti većinom biti osobe koji nisu starije životne dobi, na taj će se način postići i određena međugeneracijska suradnja te smanjiti međugeneracijski jaz.

Ako ste pripadnik starije životne dobi i uključili biste se u aktivnosti ovog projekta, ili poznajete nekoga tko bi bio zainteresiran, svakako nam se javite na adresu e-pošte obnova.udruga@gmail.com.

Logo projekt veliki       logo zaklada1      logo ESF EU



© Udruga Obnova 2021. All Rights Reserved.

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.

Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.