logotipi fondova1

O projektu "Zaželi dobro bližnjemu 2"

 

 

O projektu "Zaželi dobro bližnjemu"

 
Naziv projekta:
"Zaželi dobro bližnjemu"
 
Naziv korisnika: Udruga Obnova
 
Naziv partnera: 
 
Razdoblje provedbe:
od 25. srpnja 2020. do 25. siječnja.2022. godine
 
Kratak opis projekta:
 
Kroz projekt se zapošljavaju tri prethodno nezaposlene pripadnice žene, a svaka će pružati pomoć i podršku za 6 krajnjih korisnika (ukupno 18 starijih osoba ili osoba u nepovoljnom položaju). Projektom će se omogućiti pristup zapošljavanju i tržištu rada za žene te osnažiti i unaprijediti njihov radni potencijal kroz verificirane programe osposobljavanja koje će u sklopu projekta završiti. Ujedno će se potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života svih sudionica i krajnjih korisnika. 
 
 
 

O projektu "Međugeneracijskom suradnjom do obnove umjetnosti i kulture"

Naziv projekta:

"Međugeneracijskom suradnjom do obnove umjetnosti i kulture"

 

Trajanje projekta:
8. veljače 2021. – 8. veljače 2022.

 

Kratak opis projekta:

U razdoblju od 12 mjeseci održati 100 dana online kulturno-umjetničkih aktivnosti u koje će biti uključene obje ciljne skupine (mladi od 18 do 25g - 64 dana i osobe 54+ 36 dana).
 
  

O projektu "Institut"

Naziv projekta:
"Institut"
UP.02.3.1.03.0098
 
Naziv korisnika: Udruga Obnova
 
Razdoblje provedbe:
od 9. ožujka 2021. do 9. rujna.2023. godine
 
Kratak opis projekta:
Projektom Institut, Udruga Obnova će postati društveni poduzetnik te će započeti obavljanje gospodarske djelatnosti ugostiteljstva prema načelima društvenog poduzetništva. Na projektu će biti zaposlene 3 osobe prethodno educirane društvenom poduzetništvu te o novim uslugama koje će obavljati. Kroz tribine i panel rasprave predviđene projektom te marketinške aktivnosti, povećat će se vidljivost društvenog poduzetništva te će se umrežiti novi dionici.
 

O projektu "Aktiviraj se! – Izgradi karijeru u Hrvatskoj"

 
Kratki opis projekta:
Kroz projekt će se izvršiti aktivnost dosega (kroz mobilni tim streetworkera) i obrazovanja 15 neaktivnih NEET osoba u dobi od 18 do 29 godina s područja Grada Zagreba te će im se omogućiti pristup tržištu rada.
Za mlade NEETovce bit će izrađeni individualni planovi aktivnosti, bit će im omogućeno sudjelovanje u sportskim aktivnostima s ciljem jačanja samopouzdanja te će proći program za razvoj i/ili unaprjeđenje mekih vještina.
U suradnji s partnerom na projektu (Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područna služba Zagreb), bit će informirani o kretanjima na tržištu rada i dodatno ojačati kapacitete da na istome budu konkurentniji, dok će kroz sudjelovanje u verificiranim programima obrazovanja odraslih (po vlastitom izboru) dodatno povećati mogućnost zapošljivosti.
 
 
 

OBAVIJEST O TERMINIMA RAZGOVORA ZA ZAPOŠLJAVANJE PRIPADNICA CILJANE SKUPINE ČIJE SU PRIJAVE ZADOVOLJILE UVJETE POZIVA ZA ZAPOŠLJAVANJE NA PROJEKTU "ZAŽELI DOBRO BLIŽNJEMU 2" (ČETVRTI KRUG)

U ponedjeljak 6. veljače 2023. u terminima od 16:00 do 18:00 održat će se razgovori za zapošljavanje pripadnica ciljne skupine na projektu "Zaželi dobro bližnjemu 2" čije su prijave zadovoljile formalne uvjete Poziva za zapošljavanje (četvrti krug), na adresi Brune Bušića 40, Zagreb ili online. 

Svim kandidatkinjama obavijest je poslana putem e-pošte na adrese navedene u prijavama.


obnova.com.hr © 2021. All Rights Reserved.    

Europska unija

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Udruge Obnova.

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.