logotipi fondova1

O projektu "Zaželi dobro bližnjemu 2"

 

 

OBAVIJEST O TERMINIMA RAZGOVORA ZA ZAPOŠLJAVANJE PRIPADNICA CILJANE SKUPINE ČIJE SU PRIJAVE ZADOVOLJILE UVJETE POZIVA ZA ZAPOŠLJAVANJE NA PROJEKTU "ZAŽELI DOBRO BLIŽNJEMU 2" (TREĆI KRUG)

 

8.10.2022.
 
U ponedjeljak 10. listopada 2022. u terminima od 18:30 do 19:30 održat će se razgovori za zapošljavanje pripadnica ciljne skupine na projektu "Zaželi dobro bližnjemu 2" čije su prijave zadovoljile formalne uvjete Poziva za zapošljavanje (treći krug), na adresi Metalčeva 3, Zagreb ili online. 

Svim kandidatkinjama obavijest je poslana putem e-pošte na adrese navedene u prijavama.

OBAVIJEST O TERMINIMA RAZGOVORA ZA ZAPOŠLJAVANJE PRIPADNICA CILJANE SKUPINE ČIJE SU PRIJAVE ZADOVOLJILE UVJETE POZIVA ZA ZAPOŠLJAVANJE NA PROJEKTU "ZAŽELI DOBRO BLIŽNJEMU 2" (DRUGI KRUG)

 

17.9.2022.
 
U ponedjeljak 19. rujna 2022. u terminima od 16:00 do 18:00 održat će se razgovori za zapošljavanje pripadnica ciljne skupine na projektu "Zaželi dobro bližnjemu 2" čije su prijave zadovoljile formalne uvjete Poziva za zapošljavanje (drugi krug).

Svim kandidatkinjama obavijest je poslana putem e-pošte na adrese navedene u prijavama.

Obavijest o terminima razgovora za zapošljavanje pripadnica ciljane skupine čije su prijave zadovoljile uvjete poziva za zapošljavanje na projektu "Zaželi dobro bližnjemu 2"

 

U ponedjeljak 5. rujna 2022. u terminima od 15:30 do 18:00 održat će se razgovori za zapošljavanje pripadnica ciljne skupine na projektu "Zaželi dobro bližnjemu 22" čije su prijave zadovoljile formalne uvjete Poziva za zapošljavanje.

Svim kandidatkinjama obavijest je poslana putem e-pošte na adrese navedene u prijavama.

 


obnova.com.hr © 2021. All Rights Reserved.    

Europska unija

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Udruge Obnova.

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.